Monday, November 8, 2010

Contest Aku Suka Makan


ASSALAMUALAIKUM



Dah byk sgt2 saya tgk contest kat blog.. macam2 contest ade..

tapi hari ni nape hati saya terbukak untuk join contest ni..

sebab saya ni suka makan ke?? aa'a tula sbbnye.. hehe..

Idea yang cukup mantap dari pemilik blog


korang boleh la jenguk blog die k kalau korang berminat nak join....


nak tgk ape saya suka makan??



Jeng jeng jeng




DESTINASI (CHIM CHUM)


bayar Rm15.00/seorang n makan sepuas hati..

p/s: kalau mau pegi, make sure korang betul2 lapar baru berBALOI...

DAN

kesannye jika aku suka makan...




SEKIAN..



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 orang yang peramah:

wANieYZ said...

waah..ni memang betul2 suka mkn ni..huhuh..kt mana tempat dia 2..cm best jer...

Mark Peace said...

memang best.. chimchum ada 2 area.. satu kat foodvillage PC n Jln Bayam..

Post a Comment